Vriendentoernooi

Op vrijdag 26 mei 2017 (dag na Hemelvaartsdag) organiseert vv OWIOS voor de 8e keer haar Voetbal Vrienden Toernooi.

Dit toernooi is bestemd voor vrienden, kennissen, collega’s, en bedrijven die een dag vol voetbalplezier willen beleven. Het toernooi zal aan het einde van de ochtend van start gaan, en nog zijn er diverse andere dingen die dag zoals een grote pan. Tegen het einde van het toernooi zal de DJ beginnen met het draaien van diverse plaatjes, zodat er na het toernooi de mogelijkheid is om nog eens rustig de middag te bespreken.

Het is een 7 tegen 7 voetbaltoernooi op een half veld 1 keep(st)er en 6 veldspeel(st)ers). Het mag een team zijn van maximaal 10 speel(st)ers). Het is een toernooi voor heren, dames en gemende teams vanaf 15 jaar en ouder. Bij voldoende dames teams is er een apart toernooi voor de dames.

Kortom een gezellige dag om met je vrienden, familie, kennissen of als bedrijf zijnde er een groot, sportief en leuke toernooi dag van te maken en er naderhand een gezellige avond van te maken op Sportpark Bovenmolen!!

Opgeven voor dit toernooi kan via een inschrijfformulier te downloaden van de site www.owios.nl of een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Aan dit toernooi zit een kleine vergoeding vast van 20,- Euro per team, dit kan je op de dag zelf overhandigen.

Het inschrijfformulier inleveren voor uiterlijk 14 mei 2017

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd