Nieuws
Aanstaande zaterdag 3 juni zal voor de 42e keer het Landelijke Veteranentoernooi worden gespeeld bij vv OWIOS. Ook dit jaar is de organisatie er weer in geslaagd om een mooi deelnemers veld bij elkaar te krijgen. Ook de weersverwachtingen zijn weer goed. Kortom alle ingrediënten voor een zeer succesvol toernooi.
 
Ook dit jaar zijn enkele vaste teams weer aanwezig zoals Oranje Wit uit Dordrecht, SV Urk, vv Warmunda uit Warmond en FC Wolvega. Ook de buurtverenigingen Noord Veluwe Boys, ESC en ’t Harde zijn aanwezig.
 
De aftrap van de eerste poule wedstrijden op sportpark “De Bovenmolen” is om 09.30, laatste poule wedstrijden zijn om 15.00 afgelopen. Daarna wordt er gestreden in de finale om 15.15u.
 
Ook dit jaar is er naast het voetbal uiteraard weer de grote pan waar men een broodje hamburger en een portie saté kan halen en er is zoals altijd weer Hollandse nieuwe haring. Tevens is er vanaf 15.00u live muziek, dit jaar komt Duo Remix naar de Bovenmolen
 
Bent uw nieuwsgierig geworden, kom dan zaterdag gerust een kijkje nemen op sportpark “De Bovenmolen”!!  Voor meer informatie, de poule indeling en wedstrijdprogramma kunt u kijken op programma veteranentoernooi
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd