Nieuws
Wij als jeugdcommissie en enkele vrijwilligers van voetbalvereniging OWIOS willen de “EHBO” op de zaterdagochtend tijdens de jeugdvoetbal beter gaan coördineren.  
Hier hebben wij hulp bij nodig!  Het is de bedoeling dat er vanaf 08.00 uur t/m 12.30 uur iemand dienst heeft die de eerste opvang regelt tijdens een kwetsuur/ongeval.  De EHBO-er/BHV-er hoeft niet steeds in het secretariaat te blijven zitten om te “wachten” of er iemand zich meldt. De mobiele telefoon is hierbij een mooi middel.
Ouders die hun kind(eren) deze ochtend graag zien voetballen, kunnen zich hierdoor ook aanmelden. Hoe meer aanmeldingen hoe minder vaak iedereen aan de beurt is.  Hebt u voorkeur voor bepaalde ochtenden, geef dit dan aan. Wij kunnen hier rekening mee houden in de planning. Wilt u graag met iemand samen op een ochtend komen helpen, dan kan dat zeker ook…..!! Ook mensen die geen EHBO hebben, maar ons toch graag willen helpen, kunnen zich opgeven! 
 
Zie het dus niet als extra werk, maar als een maatschappelijke toegevoegde waarde binnen een vereniging. Zo kunnen we de jeugd van OWIOS en van de gast-voetbalverenigingen een veilige en vertrouwde voetbalochtend bezorgen.  
 
Graag zien wij uw aanmelding tegemoet op het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
 
Heeft u tips of vragen dan horen wij dat graag ook. 
Met vriendelijke groeten, 
Jeugdcommissie OWIOS
Arja Koele en Gerlinda Hoogland 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd