Nieuws
Afgelopen vrijdagmiddag heeft de presentatiegidscommissie van de v.v. OWIOS het eerste exemplaar van de 16e editie overhandigd aan het OWIOS echtpaar Hannes en Pee Tichelaar. De familie Tichelaar is een echte OWIOS-familie. Hannes heeft zelf in de jaren ‘50 gevoetbald bij OWIOS en ook hun vier zonen Henk, Gerrit-Jan, Aalt 
en Joop en kleinzoon Marcel hebben bij de “Greunen” gespeeld. En achterkleinzoon Sem van 1 jaar was vorig jaar het 700e lid van OWIOS. Daarnaast heeft deze familie zich op andere manieren verdienstelijk gemaakt voor de vereniging o.a. als kantinemedewerker, grensrechter, scheidsrechter of als trainer/leider.  
 
 
Na een kort welkom door de voorzitter van de presentatiegidscommissie, Arno Klein, werd het eerste exemplaar overhandigd aan de familie Tichelaar. Dit jaar heeft de gids als thema familie en wordt iedereen van klein naar groot meegenomen binnen de OWIOS-familie, de kantine-vrijwilligers komen aanbod, presenteert de nieuwe selectie zich en wordt met de trainer Guido Vlierhuis vooruitgekeken naar komend voetbalseizoen en als extra zijn er speciale prijsvragen voor de jeugd met als prijs een mooie OWIOS-bal!   
 
Deze editie met een oplage van 1.250 stuks presenteert de voetbalvereniging OWIOS zich weer vanuit al haar geledingen. Zowel Burgemeester Adriaan Hoogendoorn als de voorzitter Jacko van den Bosch, geven het groen-witte familie gevoel weer. Verder wordt de eerste selectie weer gepresenteerd en komen de nieuwe gezichten aan het woord. Veel foto's laten allerlei activiteiten van het afgelopen seizoen zien, zoals o.a. de familiedag, toernooien, maatschappelijke activiteiten en wedstrijdmomenten van het dames- en jeugdvoetbal. Samen met het competitieschema van het komende seizoen is het weer een complete gids waar OWIOS trotst op is! Voor degenen die geen gids ontvangen maar toch eens een kijkje in de gids willen nemen staat een exemplaar binnenkort op de OWIOS site: www.owios.nl 
 
Na deze officiële overhandiging was het tijd om de traditionele fototaart aan te snijden en konden alle aanwezigen de nieuwe  presentatiegids zelf inkijken onder genot van een hapje en drankje en een gezellig samenzijn.  
 
   
 
 
 
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd