Nieuws

OWIOS voetbalt zaterdag haar 2e

bekerwedstrijd op het eigen sportpark Bovenmolen tegen KHC uit Kampen. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer J.D. Hendriksen.

 

Net als vorig seizoen nemen KHC en OWIOS het weer tegen elkaar op in de beker. Vorig jaar eindigde de wedstrijd in Kampen in een terechte 1-1. In de eerste helft waren de beste kansen voor KHC en OWIOS was in de 2e helft de bovenliggende partij. In tegenstelling tot vorig jaar zal de wedstrijd nu plaatsvinden in Oldebroek. Naast KHC en OWIOS zitten DOS Kampen en vv Heerde in deze poule. De nummers 1 en 2 in deze poule zullen doorgaan naar de volgende ronde.

 

KHC komt een klasse hoger uit dan OWIOS en deze wedstrijd is voor OWIOS een mooie krachtmeting om te zien waar ze staat op dit moment. Beide ploegen wonnen vorig week de eerste bekerwedstrijd en zouden bij winst zo goed als zeker geplaatst zijn voor de volgende ronde. KHC was met 4-1 te sterk voor stadsgenoot DOS Kampen. Pas in de slotfase van het duel tilde KHC de stand van 2-1 naar 4-1. OWIOS speelde vorige week tegen zondag 2e klasser vv Heerde. In een matige wedstrijd won OWIOS verdiend met 2-0 door doelpunten van Hendrik Uitslag en Erik van Haagen.

 

Beide ploegen zullen morgen voor de winst gaan om het bekeravontuur te prolongeren dit seizoen.

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd