Nieuws

OWIOS voetbalt dit weekeinde in een uitwedstrijd tegen Renswoude op sportpark De Hokhorst. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer W. O.’Niel.

Voor de derde keer in haar historie reist OWIOS af naar Renswoude. Renswoude staat op de laatste plaats met 3 punten. Dat is ongetwijfeld een enorme tegenvaller voor Renswoude, aangezien ze vorig seizoen net promotie misliepen naar de 1e klasse. OWIOS staat door de nederlaag vorige week op de 8e plek met 10 punten uit 8 wedstrijden. Vorig seizoen verloor OWIOS in Renswoude met 2-0. Een stand die al bij rust bereikt was. Pas in de 2e helft gooide OWIOS er meer strijd bij, maar in de stand kwam geen verandering meer.

 

Renswoude had zich de start van de competitie beter voorgesteld. Vorig jaar eindigden ze op de 2e plaats achter kampioen Hierden. In deze competitie werd er alleen gewonnen van VVOP en de overige wedstrijden werden verloren. Vorige week verloor Renswoude met 4-2 van AVW ’66. Reeds na 1 minuut ontving AVW ’66 een rode kaart en na een snel doelpunt leek Renswoude een zege te pakken te hebben. Maar in het restant van de wedstrijd trok AVW ’66 toch de wedstrijd naar zich toe en stond Renswoude weer met lege handen.

 

OWIOS kreeg vorige week een bittere pil te verwerken in de derby tegen VSCO. OWIOS kreeg in het begin van de tweede helft verschillende kansen om de wedstrijd in het slot te gooien, maar verzuimde om de 3-1 aan te tekenen. Ineens maakte VSCO een kwartier voor tijd gelijk en ver in blessuretijd maakte VSCO zelfs de winnende.

 

Beide ploegen zullen de winst willen pakken. OWIOS zal de nederlaag van vorige week willen wegspelen en aansluiting blijven houden bij de middenmoot. Renswoude zal punten willen pakken om niet de aansluiting te missen met de andere ploegen.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd