Nieuws

In de uitwedstrijd tegen Renswoude verloor OWIOS met 1-0. OWIOS maakte geen moment aanspraak op de overwinning en werd lang in leven gehouden door Renswoude. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd besliste Renswoude de wedstrijd.

 

OWIOS speelde één van zijn slechtste wedstrijden van de afgelopen jaren tegen hekkensluiter Renswoude. Geen moment leek OWIOS de wedstrijd naar zich toe te kunnen trekken en het ontbrak aan creativiteit en inspiratie om Renswoude onder druk te zetten. Het spel was te voorspelbaar en dat was een kolfje naar de hand van Renswoude. Renswoude had verschillende mogelijkheden om te scoren, maar beste man aan OWIOS-zijde was doelman Ponstein. Hij pakte veel ballen en dat geeft al een duidelijk beeld van de wedstrijd. Tevens was het zelfvertrouwen bij de aanvallers van Renswoude ver te zoeken en werden kansen hard en hoog overgeschoten. Met een dubbele wissel probeerde trainer Vlierhuis het tij nog te keren, maar de betere mogelijkheden bleven voor Renswoude. In het verloop van de wedstrijd werd er nog gehoopt op een punt, maar dat zat er niet in. Een kwartier voor tijd viel het doelpunt welke al een tijdje in de lucht hing. Een vrije trap werd bij de tweede paal binnengekopt door Paul Daalmeijer. Al ging hier in de ogen van OWIOS-zijde wel eerst een overtreding aan vooraf, doordat Rienk van de Wetering naar beneden werd getrokken. Na het doelpunt was OWIOS feller en probeerde de gelijkmaker te forceren,  maar echte mogelijkheden leverde dit niet op. Een gelijkspel zou ook teveel van het goede geweest zijn.

 

Zaterdag 2 december speelt OWIOS thuis tegen De Valleivogels om 14.30 uur.

 

Opstelling:

Ponstein, Boer, Nagelhout, Snoek, Boon, Van ’t Hul (61. Balk), Bastiaan (61. Hamelink), Veldhoen ©, Van Haagen, Uitslag, Van de Wetering (83. Vorsselman)

 

Scoreverloop:

’74 – 1-0 – Paul Daalmeijer

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd