Nieuws

OWIOS speelt zaterdag op het eigen sportpark Bovenmolen de wedstrijd tegen Valleivogels. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer J.H.M. Huis in ‘t Veld.

 

Beide ploegen  zijn totaal anders aan de competitie begonnen. Waar OWIOS in het begin de punten pakte, gingen de laatste twee wedstrijden verloren. De Valleivogels lieten juist in het begin de punten liggen en verloren in de laatste 5 wedstrijden niet meer. Vorig jaar eindigde de wedstrijd in Scherpenzeel in een spectaculaire 3-3. In de thuiswedstrijd waren de punten duidelijk voor de gasten met een 0-4 uitslag.

 

Valleivogels lijkt het lek boven te hebben. De periodekampioen van vorig jaar begon de competitie met 3 nederlagen. Daarna werd de ommekeer ingezet tegen VVOP en in de laatste 5 wedstrijden werden er 13 punten behaald. Vorige week zette Valleivogels een monsterscore neer. Er werd met maar liefst 9-2 gewonnen van ESA. Na 3 minuten kreeg Valleivogels een strafschop en ESA een rode kaart. Daarna liep Valleivogels eenvoudig uit naar een grote overwinning.

 

Na een goed begin van de competitie en een zeer knappe overwinning op Scherpenzeel verloor OWIOS de laatste twee wedstrijden. Eerst werd er onterecht in de blessuretijd verloren van VSCO. Vorige week had OWIOS een totale off-day en verloor met 1-0 van Renswoude. OWIOS maakte geen moment aanspraak op de overwinning en het was aan doelman Ponstein te danken dat het nog lang 0-0 bleef.

 

OWIOS zal uit een totaal ander vaatje moeten tappen dan vorige week. Bezieling, passie, collectiviteit, plezier en onverzettelijkheid waar OWIOS om bekend staat zullen de boventoon moeten voeren. Dan maakt OWIOS tegen elke tegenstander een kans en kan OWIOS revanche nemen op de wedstrijd van vorige week.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd