Nieuws
De sponsorcommissie van OWIOS heeft afgelopen dinsdagmorgen 12 december haar tweede ontbijtsessie van het jaar gehouden. Deze keer was het op locatie bij sponsor: Companjen Constructies aan de Rondweg 17 in Wezep.
 
Na een korte inleiding door Alex Jonker, bestuurslid sponsorzaken, was er een presentatie van Companjen Constructies door directeur Gerwin Companjen zelf. In alle vroegte kwamen zo’n 20 ondernemers door de sneeuw naar Wezep om te genieten van een gezamenlijk Kerst-ontbijt, welke deze keer werd verzorgd door Goud-sponsor Bakkerij Schuld. 
Companjen Constructies is een familiebedrijf dat al ruim 175 jaar bestaat. In 1835 begon Bernardus Companjen een smederij in Oldebroek. Hier werden voornamelijk paarden beslagen. Begin 20e eeuw nam Marinus Companjen het bedrijf over. Onder zijn leiding werd de naam van het bedrijf veranderd in Companjen Landbouw & Mechanisatiebedrijf. De voornaamste bezigheden waren verkoop en onderhoud van landbouwvoertuigen en melkinstallaties. In de jaren 70 begon de inpoldering en daar waren veeschuren voor nodig. Companjen specialiseerde zich in het bouwen van die veeschuren. Sinds eind jaren 70 is de focus volledig op de staalbranche gelegd. Om verder te professionaliseren verhuisde Companjen Constructies in 2009 van Oldebroek naar Wezep. Het machinepark werd uitgebreid voor een optimalisatie van het productieproces. Vandaag de dag levert men vanaf deze locatie aan de Rondweg kwalitatieve staalconstructies. Niet alleen binnen onze eigen regio, maar ook voor opdrachtgevers uit heel Nederland en zelfs in België.
 
 
Directeur Gerwin Companjen werkt met zijn team van zo'n 20 medewerkers in een productiehal met een oppervlakte van 2.500 m2, waar een productiecapaciteit van circa 1.100 ton wordt gerealiseerd. Men levert aan de industrie, machinebouw en utiliteits- en woningbouw. Daarnaast werkt men in opdracht van particulieren en maakt men kleinschalige specifieke opdrachten. Sinds een tijdje heeft men ook ander bedrijf erbij: EcoTec Gevelliften, dit is nog een jonge onderneming welke zich onderscheidt op het gebied van advies, verkoop, productie en montage van gevelonderhoudsystemen, al of niet in combinatie met railsystemen. 
 
  
 
Voor de presentatie van Gerwin Companjen was er nog ruimte voor een persoonlijk voorstelrondje van elke ondernemer waarna Gerwin de ondernemers meenam met een uitgebreide rondleiding door de werkplaats zelf en waarbij de hele routing in het proces duidelijk, goed en passievol door Gerwin werd uitgelegd. Alle sponsoren waren onder de indruk van dit mooie bedrijf. Na afloop bedankte de sponsorcommissie Gerwin Companjen voor het delen van zijn werk en passie voor het vak. “De ontbijtsessies zijn voor onze sponsoren een ideaal podium om zich aan andere ondernemingen te presenteren en zaken te doen”, stelt Alex Jonker. “Daarbij proberen we een groep te creëren, waarin sponsoren elkaar zaken gunnen. Dat blijkt goed te werken. Op deze manier bieden wij sponsoren de mogelijkheid voor hun werkdag in informele sfeer zaken met elkaar te doen”. “Ook zorgt het voor een goede sfeer binnen de sponsoren en als Companjen Constructies willen wij graag hieraan meewerken”, vertelt Gerwin Companjen.
 
 
Dit was tweede keer van het seizoen dat de sponsorcommissie een activiteit in de ochtenduren organiseert en weer met succes. Doorgaans biedt de club haar sponsoren activiteiten aan rond de wedstrijd van het 1e elftal of in de avonduren. Het doel van deze bijeenkomst is, naast het nuttigen van een heerlijk ontbijt, te netwerken en de goede sfeer in stand te houden. “Want de voetbalvereniging OWIOS leeft en heeft een groot bereik met kansen voor onze sponsoren en gezien de toenemende opkomst is er behoefte aan dit soort sessies en blijven we dit voortzetten”, volgens Alex Jonker.
Binnenkort volgt weer een datum voor de eerste sponsoractiviteit in 2018.
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd