Nieuws
Beste leiders, spelers, vaders, moeders en ieder die heeft bijgedragen aan de Grote Clubactie!
 
In de eerste plaats hartelijk bedankt voor jullie hulp bij deze actie, welke voor de vereniging een van de belangrijkste acties in het jaar is. Ook willen we via deze weg alle mensen bedanken die een lot hebben gekocht via OWIOS. 
 
De prijswinnaars met betrekking tot verkoop van de loten zullen door ons benaderd worden en begin 2018 zal de prijsuitreiking plaatsvinden tijdens een thuiswedstrijd van het eerste elftal.
 
Dit jaar is de opzet zoals jullie gemerkt hebben in een ander jasje gestoken, namelijk dat de loten uitsluitend per bankgiro verkocht werden. Tijdens de oliebollenactie zijn ons diverse vragen ter ore gekomen met betrekking tot de ontvangst van de loten. Graag willen we jullie er via dit bericht op wijzen dat de loten vermeld zijn op het rekeningafschrift. Via deze link kunnen jullie controleren of een van de door jullie gekochte loten in de prijzen is gevallen: 
 
 
De contant verkochte loten zijn via de leiders aan de spelers uitgedeeld die deze verkocht hebben. Deze zouden inmiddels in het bezit van jullie moeten zijn.  Mocht je deze nog niet hebben ontvangen dan willen we je vragen te wenden tot de speler of leider van het team waar de speler/speelster in speelt.
 
Nogmaals bedankt!
 
Groen/Witte groet, 
 
 
Activiteitencommissie Owios
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd