Nieuws
 
Voetbalvereniging OWIOS kijkt terug op een goed 2017. 
 
Het jaar 2017 is weer voorbij gevlogen. E zijn weer veel activiteiten georganiseerd op ons sportpark Bovenmolen. Bijna elke dag is er wel wat te doen op ons sportpark. Wat mooi is dat!
 
Al die activiteiten van wedstrijden, trainingen, evenementen en dergelijke kunnen alleen maar georganiseerd worden door de inzet van vele vrijwilligers. Zij zetten zich belangeloos in voor de ander. Zij zorgen ervoor dat jong en oud kan genieten van de voetbalsport en alle andere activiteiten die georganiseerd worden bij OWIOS. Het met elkaar samenwerken maakt OWIOS zo sterk en geeft ook uiting van de groen-witte familie. Naast de vrijwilligers zijn we ook trots op onze sponsoren. Ook in de crisisjaren bleven ze trouw aan OWIOS en we hopen dat ze nu extra mogen genieten van de economische wind in de zeilen. Het is jullie ontzettend gegund.
 
OWIOS staat klaar om van 2018 weer een voorspoedig jaar te maken. We danken een ieder voor zijn en haar inzet het afgelopen jaar op welke manier dan ook en hopen het aankomende jaar met u verder te bouwen aan onze prachtige vereniging.
 
 

Een nieuw jaar!

 

Aan het einde van dit jaar danken wij u voor de prettige samenwerking.

Wij wensen u fijne Kerstdagen en in alle opzichten veel voorspoed in 2018. 

 

Het bestuur van de voetbalvereniging en de supportersvereniging nodigen u uit voor onze nieuwjaarsreceptie. Deze wordt gehouden op donderdag 4 januari 2018 van 19.30 uur tot 22.30 uur in ons clubhuis aan de Bovenheigraaf 19 te Oldebroek. 

 

Tevens worden de jubilarissen gehuldigd.

 

 

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd