Nieuws
Op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van OWIOS zijn de jubilarissen gehuldigd. Maar liefst 23 jubilarissen werden er gehuldigd met in totaal 815 jaar lidmaatschap. 815 jaar dat men zeer nauw betrokken was bij de voetbalvereniging OWIOS. Hoogtepunt was de huldiging van de 60-jarige jubilarissen Peter Uitslag en Henk Sneller.  
 
Beide heren werden lid in het jaar 1957. Peter Uitslag heeft van 1963 t/m 1976 in OWIOS 1 gevoetbald. Daarna nog een jaar of 8 in OWIOS 2. In 1985  is Peter leider geworden bij OWIOS 1. Maar die functie bestond uit assistent-trainer, leider en keeperstrainer. In totaal heeft Peter dit 20 jaar gedaan tot 2005. Daarna heeft Peter zich nog bij de jeugd nog vele jaren ingezet als trainer en had hij zitting in de Technische Commissie.  
 
Henk Sneller heeft een lange staat van dienst binnen het bestuur van OWIOS. Daarnaast is hij de grondlegger geweest van het Oldebroeker-toernooi, wat tegenwoordig is overgegaan in de Veluwecup, en het Veteranentoernooi wat nog elk jaar wordt gespeeld op de eerste zaterdag van juni bij OWIOS. Henk was helaas niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bij de huldiging.  
 
De overige jubilarissen die gehuldigd werden: 
- 60-jarig lidmaatschap: Peter Uitslag en Henk Sneller (niet aanwezig)
 
- 50-jarig lidmaatschap: Chris Leusink, Aart Vierhuis, Arend ten Hove ,Bertus Kolkman, Wim Koele. 
 
- 40-jarig lidmaatschap: Wim van de Poll, Jacco van den Hul, Martin van de Poll. 
 
- 25-jarig lidmaatschap: Gerrit van de Streek, Ruben Dijkhuizen, Jan van de Bosch, Gerjan van ’t Hul, Erik Magré, Elbert Mendel. Niet aanwezig: Henrico Spronk, Bernard Spronk, Eddy van Hooren, Bas van Loo, Evert Ponstein, René van Loo.  
 
 
OWIOS dankt alle jubilarissen voor hun jarenlange trouw en hoopt nog vele jaren met jullie verbonden te zijn. 
 
Overige foto's van de nieuwjaarsreceptie, gemaakt door Henrico van der Dussen, in de fotogalerij.
 
 
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd